YtTiK tHe WiIiIiIiLd Cat

31 maj, 2013

Jag ska banne mig tro på mig själv! Alltid! :)

. 31 maj, 2013
1 från Dej till Mej

Raderna som kom tillsammans med de sista slutbetygen:
"Mycket gedigen insats hela studietiden, grymt bra jobbat! :) Kan bara hålla med xxx om att du varit en fantastisk förtroendevalddessa år. Din arbetsgivare kan skatta sig lycklig för en sådan resurs,önskar dig all lycka i fortsättningen!"

Read More »»

26 maj, 2013

Vill inte!

. 26 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Vill verkligen inte åka ifrån barnen. Trots att d är examensresan. Känns toktufft att sakna dom aå mycket rezan nu, innan jag ens åkt hemifrån. Måtte min A komma till Östersund. Då grejar jag d!

Read More »»

24 maj, 2013

Examen

. 24 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Nästa vecka. Onsdag. Examen. Måndag-Östersund. Tisdag-redovisni g examensmiddag. Onsdag-avslutningsmiddag och skålande i champagne.
Jag är lika mycket nervös som förväntansfull inför min premiär som yrkesverksam medicinsk sekreterare. Undrar om jag någonsin hajar att jag grejade det...och med BRAVUR!

Read More »»

21 maj, 2013

Snart snart snart

. 21 maj, 2013
1 från Dej till Mej

får jag fritiden tillbaka! Examen om en veeeeeecka!

Read More »»

19 maj, 2013

Underbara regniga söndag

. 19 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Vaknade av ösregn och tog med mig barnen ut i trädgården, barfota och i pyjamas. Kan inte avgöra vem av oss alla som skrattade mest. :)
Sedan igår hade vi bokat picknick med jordgubbar. Vi styrde om planerna, tände ljus och körde jordgubbsfrossa på altanen istället. :)



Read More »»

18 maj, 2013

Med de bästa så ordnar sig allt.

. 18 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Efter en hektiska dag hade jag en tokfin eftermiddag o kväll med barnen. Vi vinkade hejdå till "The Man" inför hans fotbollsmatch innan vi styrde upp vårt fredagahäng: Badkar, fredagsfilm- Alice i underlandet, fika levererad av mormor och vår "leka vargen" lek.
När småfolket somnat ringde jag min A. Alla borde verkligen ha en sådan underbar vän.
Efter en virrig vecka så är jag efter den här braiga dagen alldeles övertygad om att med de bästa så ordnar sig allt!

Read More »»

17 maj, 2013

4, 5 timmars sömn

. 17 maj, 2013
0 från Dej till Mej

känns som en kraftigt oangenäm fylla.. .

Read More »»

Träning - det är jätteviktigt och jäääättehälsosamt!

Det är det. Absolut.
Det som är komiskt är att man kan träna olika saker. Folk snackar om mage, armar och ben...men hallå? Vad hände med huvudet?
Dagens samhälle föredrar smala. Det är ju lika sant som tragiskt. MEN...föredrar samhället fysiskt vältränade människor där det är tomt i bollen?
Om alla tränade sitt eget sätt att vara lika mycket som sin kropp, då hade vi haft en lite snällare värld. Och jag är gärna kärringen mot strömmen om man bara får välja det ena. Jag tar hellre tiden till att rannsaka mig själv och hittar lärdomar i andra människor, med en rundare kagge på köpet.

Read More »»

14 maj, 2013

Jag är grymt bra och bäst i världen på att vara jag!

. 14 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Så lätt det är att skylla på någon annan...att hitta någon annan som får bära bördan över saker som har blivit fel. Då slipper man ju ta ansvar själv. Helt otroligt fenomen..
Idag var jag på en fantastiskt givande föreläsning med Torkild Sköld. En fenomenal talare som lockade till lika många kloka insikter som härliga skratt. Några av alla klokheter jag fick med mig var att vi alla är ansvariga för hur vi reagerar på saker som händer omkring oss. Om alla la lika mycket ansvar på att sköta sina egna liv som jag la på mitt dåliga samvete, då skulle alla och även jag vara mycket lättare i sinnet. Jag kan inte fixa alla andra. Från och med nu ska jag göra mig själv lite viktigare, lite märkvärdigare och främst av allt fokusera på vad jag tycker om mig själv istället för bara vad andra tycker om mig.

Read More »»

06 maj, 2013

Ännu är inte den sista idioten född.

. 06 maj, 2013
0 från Dej till Mej

Ja, det är ju inte första gången man upptäcker att människor kan vara skrämmande. Inget nytt precis.
Men så tröttsamt att vissa personer måste hoppa på en annan människa bara för att få någon slags tillfredsställelse. En pik, en sur kommentar eller liknande. Egentligen bara en feg inlindad kommentar, som om personen haft någon slags "stake" helt enkelt uttalats: Jag tycker inte om dig.
Denna person har verkligen problem. Riktiga problem. En sååå tråkig attityd så det är tragiskt. Därför blev jag inte ens ett dugg ledsen men så arg. Vad får hon ut av det? Vad var meningen? Vi tycker lika illa om varandra och i min värld existerar hon inte. Det är sådana människor jag plockar bort.
Jag hade aldrig ödslat en sekund på det denna person tog sig tid till. Men uppenbarligen upptar jag tid i personens liv, eftersom hen- trots att vi knappt någonsin tilltalat varandra- var tvungen att skriva en kommentar till mig om något som hen (som vanligt misstolkat eller iaf tolkat till vad hen själv vill) och nu inte kunde låta bli att ta chansen att påpeka.
Så tråkig. Så otroligt tråkig så när min ilska över personens jäkla beteende väl hade lagt sig skakar jag bara på huvudet. Red upp ditt tilltrasslade mentala tillstånd, gå en anger management kurs och le mer än du stirrar så ordnar det sig nog....
Tack o lov så finns det så många fina människor i stora världen och även i min lilla och jag kan bara försöka vänja mig vid fakta,ännu är inte den sista idioten född.

Haha, första gången jag använder ordet "hen"! Känns ju tokmärkligt?! 

Read More »»

01 maj, 2013

Circles

. 01 maj, 2013
0 från Dej till Mej


I don’t sleep a lot
Me a busy bee
You talk shit ‘bout me

I share many smiles
That don’t bother me
95 percent dream

I never ever thought it come my way
I’m speeding up so it don’t slip from me

But no one knows about my circles
How I’m running
And never drop, never drop
I get stuck in a million mindwaves
They are frightening
I can’t block, I can’t block,
I can’t block,
I can’t block, no they don’t stop

Oh the dress I wear
Big black stripes on me
High heels make me pretty

Look around, I’m lost
Stumbling words, eyes crossed
Never saw this coming

Oeh firing up the engine, shifting gear
Oeh I’m speeding up so it don’t slip from me

But no one knows about my circles
How I’m running
And never drop, never drop
I get stuck in a million mindwaves
They are frightening
I can’t block, I can’t block,
I can’t block, I can’t block,
no they don’t stop

Stop those mindwaves, crazy ratrace,
speeding up so it don’t slip from me

Read More »»