YtTiK tHe WiIiIiIiLd Cat

26 september, 2011

Det är galet

. 26 september, 2011
0 från Dej till Mej

men härligt! De sista 2 veckorna har varit sprängfyllda med inlämningsuppgifter. Åtminstone räknat efter en oerfaren students mått. Öset fortsätter till torsdag, sen har jag lovat mig själv att ta någon HELT PLUGGFRI dag. Om inte 3. Behövligt!
Jag brinner verkligen för det här. Känns så otroligt rätt! Ska bli galet kul att få komma ut på praktik redan i januari.

Men som sagt, tiden, tiden, tiden...Mina små hjärtegryn har ju inte haft värlens lajbans mamma. Jag och "The Man" har fått dela upp oss; jag har haft morgonen med barnen, lämnat "Lillfröken" på dagis, härjat med "Lillprinsen", mött upp " The Man" o "Lillfröken" kl 14. Umgåtts till 15-16 o sen lämnat hemmet för rååååplugg. Inte hemma förrän runt 22 o då sover dom små¨. "The Man" hittar man slut som artist i soffan.
Men det är en kort (?) tid vi får stå ut så här. Detta kommer leda till det allra bästa för oss alla. ÄNTLIGEN!
I min värld har det varit OMÖJLIGT att verka hitta den där glimten, men jag har minsann hittat den nu.

Det medför ju dock att "Bullen", "Loffe Carlsson"...vår "Lillprins" ska skolas in redan veckan efter sin 1-års dag...men nånstans intalar jag mig att det kommer gå kalas. Det måste det! Skulle det inte göra det så har jag ju förmånen att kunna reglera och minska tiderna i princip hur jag vill.
Men shit pommes vad ja ska hålla tummarna för att han trivs. Ljuvliga gossebarnet!

Read More »»

23 september, 2011

Jag har nog blivit knäpp

. 23 september, 2011
0 från Dej till Mej

Känner inte igen mig själv...men jag tror det är något bra? Egentligen. För jag gillade ju inte mig själv innan. Så om jag nu är förändrad. Borde det ju vara nåt bra?
Knäppt som sjuttons...:)

Read More »»

10 september, 2011

Både ja, syster yster o mamma gillar ju Jagger så...:)

. 10 september, 2011
1 från Dej till Mej

Det händer mycket i mitt liv nu. Och förutom att jag inte är världens bäst fungerande människa under stress ( jag föredrar ju struktur o ordning o reda) gillar jag det. Ändå! :)

Skolan är preciiiis allt jag vill göra. Jag har träffat massor av fantastiska männsikor. Och en del känner jag redan kan bli bestående vänner även efter skolan.
Resandet till Östersund var ju en historia i sig- resan dit gav SJ oss chansen att uppleva en försening utan dess like; istället för att vara framme 21.20 på tisdagen var vi framme 07.00 på onsdagen?!!! Hysteriskt!
Hemresan blev en ÄNNU större katastrof...inga förseningar men trots det en katastrof. Lång historia och allt för galen för att ens yppas här.
Hursomhelst, dagarna därimellan var fantastiska! Massor av spännande föreläsningar och vi kom äntligen igång!
Jag utmanade mig själv. Jag förändrades så otroligt mycket!  Jag har gjort saker jag aldrig trott jag själv skulle våga. Och att trotsa mig själv och mina svagheter har alltid varit livsfarligt i mina ögon. Men jag har haft fel. Hela tiden. Jag kunde! Jag vågade! :)

Jag är fortfarande lika ivrig över utbildningen. Det är precis det här jag vill göra! Det kommer bli 2 otroligt spännande år!
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN vet jag vad jag vill göra när jag blir "stor". :)

Blivit som galen i den här låten förresten. Så den drar ja igång o fortsätter läxläsandet!
Go lördag på dig!

Read More »»